Oad Eat & Meet reisinspiratie-avond

02-03: Alle plekken voor de reisinspiratie-avond op 10 maart zijn VOL. Je kunt je alleen nog aanmelden voor de wachtlijst indien er een annulering is. Mail je gegevens naar retail@oad.nl en mocht er een plekje vrij zijn dan nemen wij contact met je op!

Beste Reisagent,

Heb jij altijd al meer willen weten over de cultuurreizen van Oad en de bestemmingen Rusland en Oost-Europa? Meld je dan snel aan voor deze reisinspiratie- avond waar we je veel achtergrondinformatie geven over de reis maar ook over de geschiedenis van het land, de cultuur, de volksaard enzovoort.

Al een aantal jaren organiseren wij samen met de Rusland & Oost-Europa Academie bijzondere reizen naar diverse landen in Oost-Europa en Rusland. Om nog meer te kunnen vertellen over de reis en de reisbestemming nodigen wij je nu uit om bij deze reisinspiratie-avond, onder leiding van Rusland en Oost-Europa deskundige Marie-Thérèse ter Haar, aanwezig te zijn. Ontdek de bijzondere cultuurreizen van Oad en de bestemmingen zoals o.a. de Baltische Landen, Rusland, Georgië, Armenië, Oezbekistan & Kirgistan.

Rusland & Oost-Europa deskundige: Marie-Thérèse ter Haar
Marie-Thérèse ter Haar studeerde Russisch en Ruslandkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Al in de communistische tijd verbleef ze veelvuldig in Rusland en maakte ze ook het einde van de Koude Oorlog mee. Tegenwoordig is ze nog zo’n 5 maanden per jaar in Rusland en volgt ze de ontwikkelingen nog steeds op de voet. Over haar belevenissen in en haar visie op Rusland heeft ze een aantal boeken geschreven. Met de oprichting van de Rusland & Oost-Europa Academie in 2013 is voor Marie-Thérèse een langgekoesterde wens in vervulling gegaan.

Programma 10 maart 2020:
18.30 uur ontvangst bij het restaurant te Arnhem
18.45 uur Start pizza diner inclusief drankje en kennismaking met productmanager van Oad
20.00 uur Start reisinspiratie-avond Rusland & Oost-Europa Academie
21.30 uur Einde avond

Locatie:
Rusland- Oost-Europa Academie
Rijnkade 4
6811 HA Arnhem

De locaties van het restaurant en de Rusland & Oost-Europa Academie liggen op korte loopafstand van het NS station Arnhem Centraal en diverse betaalde parkeergelegenheden.

Let op! Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven kan er maximaal 1 persoon per kantoor zich aanmelden.